INSP: 125 de persoane decedate din cauza gripei


Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 125.

Ultima victima avea conditii medicale preexistente si nu era vaccinata antigripal. Este vorba despre o femeie de 76 de ani, din judetul Arad.

Inainte de acest caz, un barbat de 48 de ani din judetul Brasov, la fel, a decedat dupa ce s-a confirmat ca avea virusul gripal tip A. El nu avea conditii medicale preexistente cunoscute si nu era vaccinat antigripal.

Informatii despre gripa si vaccinarea antigripala, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.