Inca un bebelus mort de rujeola

Un alt bebelus, in varsta de cinci luni, a murit la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara, din cauza rujeolei.

Dr. Virgil Musta , purtator de cuvant al spitalului, a confirmat, luni, ca ”fetita de cinci luni era din Lugoj, facuse o bronhopneumonie si era nevaccinata impotriva rujeolei”, in conditiile in care vaccinul impotriva acestei boli se face la o varsta ulterioara, relateaza Agerpres.

In urma cu o saptamana, alt bebelus de trei luni a murit la Spitalul de Copii ”Louis Turcanu” din Timisoara, tot bolnav de rujeola.

Numarul deceselor cauzate de epidemia de rujeola a ajuns la 23 la nivel national. Sapte dintre acestea sunt inregistrate in judetul Timis.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.