In Grecia, apel la vaccinare impotriva rujeolei

Autoritatile medicale din Atena au emis un apel public de participare la vaccinare si de incurajare a programelor de imunizare, in urma unei inmultiri a cazurilor de rujeola pe fondul unei epidemii europene.

Centrul Grec pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a declarat vineri ca in tara s-au inregistrat 166 de cazuri in 2016-2017, cu o crestere in ultimele zile, relateaza rommaniaregional.ro

Peste 17.000 de cazuri au fost raportate in aceeasi perioada in 30 de state europene de catre Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, soldate cu 40 de decese.

Agentia europeana a transmis ca cea mai mare concentratie de cazuri a fost inregistrata in Romania.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.