Imunizarea cu vaccinul anti-Covid produs de AstraZeneca se va putea face fara programare

In curand, romanii care vor sa se vaccinze impotriva noului coronavirus, vor avea optiunea de a se imuniza cu serul produs de compania AstraZeneca, fara programare prealabila, direct prin prezentarea la centrul de vaccinare.

“Pentru facilitarea accesului la vaccinare, in centrele in care se administreaza vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) si in care sunt locuri disponibile, va fi permisa vaccinarea persoanelor care opteaza pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directa la centrul de vaccinare, fara a mai fi necesara inscrierea pe platforma, cu respectarea celorlalte proceduri si instructiuni. Vom anunta inceperea vaccinarii fara programare in termen de cateva zile!”, scrie intr-un anunt pe pagina platformei RoVaccinare.

Important de stiut pentru populatie:

-Verificati disponibilitatea locurilor pe harta interactiva existenta pe platforma nationala de informare cu privire la vaccinare;
-Prezentati-va la centrul de vaccinare in care sunt locuri disponibile cu un document de identitate;
-Vaccinarea se va realiza in limita capacitatii de vaccinare a centrului;
-Asigurati-va ca nu aveti simptome asociate COVID19.

Etichete: vaccinare anti-covid, imunizare coronavirus, vaccin astrazeneca, vaccinare fara programare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.