Gripa a ucis 100 de oameni


Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 100, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

S-a facut suta deceselor cauzate de gripa in sezonul gripa 2017-2018, insa specialistii in sanatate publica spun ca, din pacate, numarul victimelor nu va stagna aici. In acest sezon s-a inregistrat o circulatie mai agresiva a virusului gripal.

Ultima persoana decedata din cauza gripei avea conditii medicale preexistente si nu era vaccinata antigripal. Este vorba de o femeie de 78 de ani din judetul Alba.

Informatii despre gripa si vaccinarea antigripala, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.