Gripa a facut alte patru victime in perioada 6 – 12 februarie

In perioada 6 – 12 februarie, alte patru persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei raportari a Institutului National de Sanatate Publica.

Numarul celor care au murit de gripa de la inceputul raportarii in acest sezon rece, a ajuns la 24.

Dintre cele 24 de persoane, 15 sunt femei si 9 barbati. Niciuna dintre acestea nu a fost vaccinata, iar in cazul a 22 de persoane decedate au existat conditii medicale pre-existente, precizeaza sursa citata.

Tot conform INSP, pana pe 12 februarie au fost vaccinate antigripal 496.004 persoane din grupele de risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii.

Despre gripa, cum se transmite, care sunt masurile de preventie si care sunt simptomele care trebuie sa va duca la medici, aflati, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.