Fonduri insuficiente pentru analize la Spitalul de Pneumoftiziologie din Braila


Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Braila, Stefan Sinpetru, spune ca suma alocata de CJAS pentru decontarea analizelor asiguratilor este insuficienta pentru a acoperi toate solicitarile.

„Fondurile pentru analize de laborator facute in baza trimiterilor scrise de medicii familie sunt limitate ca valoare in fiecare an. In consecinta, si laboratorul din spitalul nostru, si alte laboratoare, alti furnizori de servicii din judetul Braila, au un plafon maximal de analize pe care CJAS le deconteaza. Cum se ajunge la nivelul acestui plafon e o chestiune la care cel mai bine ar fi sa raspunda Casa de Asigurari de Sanatate. Oricum, sumele care ajung la CJAS Braila nu au cum sa acopere toata populatia judetului”, a declarat Sinpetru, potrivit Agerpres.

Managerul Spitalului TBC le-a solicitat reprezentantilor din administratia publica locala din Braila sa faca demersuri in sprijinul CJAS, pentru ca plafonul sumelor care ajung la nivelul judetului sa fie mai ridicat decat cel care a ajuns in ultimii ani.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.