Florian Bodog: In ultima luna au fost vaccinati 67.000 de copii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca in ultima luna au fost vaccinati 67.000 de copii, precizand ca rata de refuz este de 12%.

„In ultima luna au fost vaccinati 67.000 de copii. In jur de 43.000 nu au fost gasiti la domiciliu, asta pe de o parte datorita faptului ca suntem in perioada de vacanta, pe de alta parte sunt multi copii care sunt plecati in strainatate, avem informatii, dar ei vor fi cautati din nou. Si avem o rata de refuz al vaccinarii de 12%”, a declarat Florian Bodog,conform Agerpres.

Premierul Mihai Tudose a spus ca ministrul Florian Bodog a inregistrat „progrese remarcabile” in ceea ce priveste vaccinarea.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.