Etapa a III-a de vaccinare anti-Covid ar putea incepe in judetele unde locurile pentru vaccinare nu sunt ocupate

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca in judetele in care exista locuri pentru vaccinare ar putea incepe etapa a III-a de imunizare.

“Luam in considerare acest lucru. (…) Lucrurile nu arata foarte diferit de la un judet la altul, aproape peste tot prin tara sunt locuri la vaccinare care nu sunt ocupate”, a declarat minostrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, potrivit Agerpres.

El a subliniat ca un criteriu pentru vaccinarea celor din etapa a III-a ar putea sa fie incidenta din judete.

“Evident ne orientam atentia catre judetele unde rata de infectare este mai mare, dar in acelasi timp vrem sa vaccinam cati mai multi oameni cat mai repede si avem o cantitate semnificativa de vaccinuri care vin in luna martie – peste doua milioane de vaccinuri si in luna aprilie o sa vina peste doua milioane de vaccinuri doar de la Pfizer/BioNTech, o sa fie peste 200.000 pe saptamana”, a mai precizat ministrul Sanatatii.

Etichete: etapa a III- a vaccinare, vaccinare populatie anti-covid

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.