Dezbatere despre vaccinare la Bucuresti „Vaccineaza-ti copilul” – sesiunea prezentari specialisti

DEZBATERE-VACCINARE-MEDICI-BUCURESTIAi intrebari despre vaccinarea copilului tau? De la aceasta intrebare s-a pornit dezbaterea despre vaccinare , care a avut loc joi, 10 decembrie 2015, la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti si Societatea Nationala de Medicina Familiei – Grupul de Vaccinologie care au deschis, astfel, dialogul parinti-medici specialisti, cu scopul de a aduce clarificari si sprijin pentru toti cei care au temeri in ceea ce priveste vaccinarea propriilor copii.

La intrebarile despre vaccinare ale parintilor au raspuns cei mai buni specialisti din Romania. Inainte de asta, insa, a avut loc o sesiune in care medicii au prezentat date, statistici si pareri pertinente despre vaccinare.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

5 de intrebari si raspunsuri

 • ANCA spune:

  doamne, astia chiar ma jignesc, rusine, slab, slab, slab!

 • George spune:

  Foarte slab si neconvingator. Tembele aia care plange joaca un teatru de o super slaba calitate. Seminar realizat pentru retardati.

 • Liliana spune:

  „Din puroiul”… „din bubele”… pai de ce nu zice Covaciu ca de fapt prima „vaccinare” era doar transfer de puroi de la un om bolnav la altul caruia i se cresta bratul in vreo 4 locuri ca sa i se toarne puroi? asta se facea.

  • Ovidiu Covaciu spune:

   Imi pare rau, dar ceea ce spui este fals. Vaccinarea brat la brat a fost populara la inceputul vaccinarii, dar nu a fost prima vaccinare.

 • Alina Théroux spune:

  Am asteptat argumente medicale stiintifice, ca la final sa raman tot cu impresia ca am fost inoculata doar cu frica. Nu m-au convins deloc conferentiarii, mai ales ca sotul meu este doctor si nu mai crede in vaccinuri. Doamna grasa care s-a prezentat a fi de la „pentru mame” a exagerat cu apelul la emotii si a cazut in ridicol. Ori stiinta, ori Hollywood? trebuia sa se hotareasca. Cu asemenea angajati nu stiu pe cine o sa reusiti sa convingeti.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.