Dezbatere despre vaccinare la Bucuresti „Vaccineaza-ti copilul” – sesiunea intrebari si raspunsuri

DEZBATERE-VACCINARE-PARINTI-BUCURESTIZeci de parinti au participat joi, 10 decembrie 2015, la dezbaterea “Vaccineaza-ti copilul”, un eveniment care a avut loc la Crystal Palace Ballrooms Bucuresti.

La intrebarile despre vaccinare ale parintilor au raspuns cei mai buni specialisti din domeniu, iar dezbaterea, a fost una interactiva.

S-au pus intrebari simple si directe, la care toti cei prezenti au primit raspunsuri.

 

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

6 de intrebari si raspunsuri

 • Rita spune:

  La 54 de ani am trecut prin experiente destule cu suitul in „masina doctorului” si mers pe mana doctorului si nu am vazut inca un doctor care sa-si asume deciziile gresite, ba chiar am trait opusul afirmatiilor dlui Ovidiu de mai sus. Tinerii fara copii si ceilalti care au vadit legaturi cu vanzarile de vaccinuri ne povestesc o realitate ireala.Oamenii din popor cunosc pe pielea lor realitatea care este exact invers.

  • Dr. Sandra Alexiu spune:

   NU prea sunt de fata la dezbatere tineri fara copii. Din contra, multi tineri sunt si cu copiii langa ei. Cat despre celalti care au legatura cu vanzarile de avccinuri… ce ati dorit sa spuneti? Vorbim acolo de realitatea din teren, din cabinete. Despre ce vorbiti, concret?

   • Gilda spune:

    Am nepotica nevaccinata, familia ei traiesc in Germania si a dat-o lsi la gradinita si acum la scoala fara vaccinuri. Domnul de la ONG sa isi caute informatii mai corecte. Germanii nu impun la nimeni sa isi vaccineze copii. Daca tot va laudati ca surse corecte, dar fiti corecti, ca lumea prea va prinde cu minciuna imediat.

   • Rita spune:

    Dl Ovidiu nu are copii,clar. De ce sa imi ia altul hotararile mele? Doamne feri si apara sa-mi fi spus mie cineva acum 25 de ani ca sa hotaraasca altii pentru copii mei.Eu cred ca prea va credeti Napoleon si Dumnezei cu halatele voastre apretate si nu mai stiti nimic din cum arata realitatea la parinti,la copii ramasi cu sechele in urma a tot felul de experimentari cu pilule si injectii. Sa fiti voi sanatosi,dar lasati-ne si pe noi sa ne tinem copii si nepotii sanatosi fara aranjamentele voastre.

 • Carla spune:

  Dl. dr. Rafila vorbeste de diferenta intre efectele adverse cauzate de vaccinuri si efectele adverse care apar dupa vaccinuri. Cine ne asigura ca evaluarea se va face corect? Intreb, deoarece orice medic are interesul sa nege legatura dintre vaccinuri si simptomele aparute imediat dupa vaccin. In acest fel nimeni nu mai obtine niciodata diagnostic de „reactie adversa postvaccinala indezirabila”, ceea ce nu este ok. Parintii sunt cei care stiu cel mai bine.

  • Ovidiu spune:

   Carla, pornesti de la premisa ca medicul are un interes.
   Interesul medicului este sa isi trateze pacientul si sa ii urmareasca evolutia toata viata (medicul de familie specific).
   De ce ar ascunde o reactie vaccinala, mai ales cand asta are impact pe termen lung asupra persoanei?
   Exista statistici publice cu reactiile post-vaccin si ele sunt publicate aici: http://www.cnscbt.ro

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.