Deputatul Vass Levente: Suntem de partea vaccinarii obligatorii

Deputatul Vass Levente a declarat la Targu Mures, ca va sustine Legea vaccinarii in Camera Deputatilor, care este decizionala in acest caz.

„Am participat la toate dezbaterile pe Legea vaccinarii, la Comisia de Sanatate a Senatului. Am fost acolo sa vad care sunt problemele, care sunt nemultumirile, s-a reusit acolo introducerea unor modificari care inlesnesc si incearca sa rezolve problemele acelora care nu cred in acest calendar obligatoriu de vaccinari. Vom continua aceasta munca si la nivelul Camerei Deputatilor si ne vom pozitiona de partea unor vaccinuri si obligativitatea vaccinarii”, a aratat Vass Levente, medic de profesie, citat de Agerpres.

Deputatul a spus ca preventia este un drept colectiv, un drept pe care il are fiecare de a se proteja si de a preveni bolile care pot fi prevenite.

„Avem obligatia sa ne autoprotejam, sa prevenim bolile care pot fi prevenite, dar in acelasi timp sa avem grija si de ceilalti, care ar putea sa se imbolnaveasca din cauza noastra. Acest principiu ma obliga sa spun ca suntem de partea vaccinarii obligatorii”, a sustinut deputatul Vass Levente conform sursei mentionate.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.