Centre de vaccinare ‘drive-thru’, in Bucuresti

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a anuntat, luni ca vor fi deschise puncte ‘drive-thru’ de vaccinare impotriva COVID-19.

„Se discuta pentru deschiderea de noi centre si – cum a anuntat si CNCAV – se va face un maraton de vaccinare in perioada 7-9 si vom deschide si drive-through-uri. Avem deja discutii in sensul acesta. (…) Din cate stiu eu, discutii sunt pentru un drive-through in Sectorul 6”, a declarat Alin Stoica pentru Digi 24, citat si de Agerpres.

Primul centrul ‘drive-thru’ s-a deschis la Deva, la finalul saptamanii trecute. Un numar de 1.241 de persoane au fost vaccinate impotriva Covid-19, in primele doua zile de functionare ale centrului ‘drive-thru’- direct din masina.

De asemenea, tot la Bucuresti ar urma sa aiba loc un maraton al vaccinarii, in perioada 7 – 9 mai. Centrele de imunizare urmeaza sa fie deschise la Sala Palatului si la Biblioteca Nationala. Vaccinarea se va putea face fara programare, doar cu cartea de identitate.

Etichete: puncte ‘drive-thru’ de vaccinare, vaccinare din masina, vaccinare fara programare

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.