Bebelus de 11 luni decedat dupa ce s-a imbolnavit de rujeola


Un copil de 11 luni din judetul Prahova a murit din cauza rujeolei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Sursa citata precizeaza ca un al 42-lea deces datorat rujeolei in judetul Bacau se afla in curs de confirmare sau infirmare.

Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana vineri este de 11.312.

In saptamana 12 – 16 martie au fost raportate inca 189 de cazuri nou confirmate in 16 judete si in municipiul Bucuresti, se mai arata in informarea CNSCBT.

Informatii despre rujeola si vaccinarea impotriva acestei boli, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.