Argument colectiv pro vaccinare la Iasi

Aproape 600 de medici s-au adunat la Iasi la finalul saptamanii trecute, unde au discutat si despre enuntarea un argument colectiv pro vaccinare.

La Zilele Pediatriei Iesene „N.N. Trifan“,au participat medici pediatri din tara si din strainatate.

Temele principaleale conferintei din acest an au fost: pediatrie generala (gastroenterologie, alergo-imunologie, boli metabolice, neurologie, cardiologie, medicina de urgenta), medicina de familie, nefrologie pediatrica si hematologie pediatrica.

De asemenea, a fost abordata si problematica vaccinarii copiilor in cadrul sectiunii de boli infectioase.

„Noi suntem in mod evident pro vaccinare, si vom face un argument colectiv pe care il vor transmite medicii prezenti in toate orasele din care au venit, mesaj care va fi suficient de percutant ca oamenii sa inteleaga importanta acestui act. Practic, omenirea exista pentru ca vaccinarea a fost facuta la maladiile cele mai crunte, cum ar fi poliomielita, difteria, dar si alte boli”, a declarat prof. dr. Ingrid Miron, sef al Clinicii de Oncologie si Hematologie Pediatrica de la Spitalul de Copii, presedintele conferintei din acest an, citat de Ziarul de Iasi.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.