79 de companii au demarat activitatea de vaccinare a angajatilor

79 de companii au demarat deja activitatea de imunizare a angajatilor, din care 16 operatori din industria ospitalitatii (HoReCa), spune secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu.

“Operatorii economici privati sustin campania de vaccinare. Cifrele centralizate in urma cu cateva ore ne arata ca 79 de companii au demarat deja activitatea de imunizare a angajatilor, din care 16 sunt operatori din industria ospitalitatii (HoReCa). Ne dorim ca angajatii sa fie protejati, iar romanii sa mearga fara teama la hoteluri, restaurante si cafenele”, scrie Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit secretarului de stat, 25 de echipe mobile au fost prezente in centrele organizate provizoriu de catre angajatori si au fost vaccinate anti-COVID 4.961 de persoane.

Etichete: vaccinare angajati, vaccinare echipe mobile, andrei baciu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.