45 de decese cauzate de rujeola


Numarul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 45, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

„Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana vineri este 11.569, din care 45 de decese. In saptamana 19 – 23 martie au fost raportate inca 257 de cazuri nou confirmate in 23 de judete si in municipiul Bucuresti”, se precizeaza conform sursei mentionate.

Cele 45 de persoane care au murit din cauza rujeolei sunt din judetele: Timis – 9, Dolj – 7, Arad – 6, Bacau 4, in Caras Severin si Neamt Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Ialomita, Iasi, Prahova, Satu Mare, Suceava, Vaslui, Galati, Mures si in Bucuresti.

Informatii despre rujeola si vaccinare ROR, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.