119 decese cauzate de gripa


Potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 119.

Ultimele cinci decese s-au inregistrat la persoane care nu erau vaccinate antigripal, patru dintre acestea avand conditii medicale preexistente, relateaza Agerpres.

Este vorba despre doi barbati din judetul Cluj – unul de 56 ani si altul de 72 de ani, o femeie de 51 ani, din acelasi judet, o femeie de 51 ani, din judetul Bacau, si o alta femeie de 63 ani, din Bucuresti.

Detalii despre gripa si vaccinarea antigripala, AICI.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.