Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple 2019

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative marcheaza pe 30 mai Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple – #WorldMSDay2019!

Potrivit unui comunicat de presa, campania desfasurata la nivel international de catre MSIF (Federatia Internationala a Sclerozei Multiple) se axeaza pe constientizarea simptomelor invizibile ale sclerozei multiple si a impactului nevazut al acestei afectiuni asupra calitatii vietii. Sloganul utilizat este „Nu este nevoie sa vezi simptomele sclerozei multiple ca sa crezi ca ele exista!„.

Campania din acest an propune tuturor celor afectati de SM sa impartaseasca simptomele invizibile ale SM pe care le experimenteaza si sa exprime ceea ce doresc ca ceilalti sa cunoasca si sa inteleaga despre SM, pentru a schimba conceptiile gresite si pentru a ajuta oamenii sa inteleaga cum pot furniza sprijinul potrivit.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania se alatura acestei campanii si organizeaza mai multe actiuni, menite sa creasca gradul de constientizare a sclerozei multiple in randul tuturor partilor interesate: pacienti si apartinatori, autoritati, specialisti, companii pharma sau publicul larg etc.

Etichete: scleroza multipla, afectiuni neurodegenerative, simptome scleroza multipla

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.