Vouchere de analize gratuite pentru pacientii cu hepatita C care vor sa beneficieze de tratamentul fara interferon

virus-laborator-nouIncepand de luni, 26 octombrie, pacientii cu hepatita cronica C si ciroza pot cere voucherele care le permit sa efectueze, gratuit, investigatiile necesare pentru aprobarea tratamentului fara interferon.

Reprezentantii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS) au precizat ca, in 26 octombrie, voucherele pentru investigatiile necesare la intocmirea dosarelor pentru aprobarea tratamentului fara interferon vor ajunge la medicii de specialitate care vor realiza prescrierea tratamentului si monitorizarea pacientului in centrele din: Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Sibiu, Targu Mures, Timisoara si Oradea.

De reamintit este ca CNAS a publicat lista cu laboratoarele autorizate pentru aceste analize. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a precizat clar ca analizele facute in alta parte, nu vor fi luate in considerare.

De tratamentul fara interferon vor beneficia pacientii care nu mai raspund la alta terapie pentru hepatita C.


Citeste si 
Important pentru pacientii cu hepatita C! Dosarele nu vor fi decontate decat daca analizele se fac in anumite laboratoare

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.