Important pentru pacientii cu hepatita C! Dosarele nu vor fi decontate decat daca analizele se fac in anumite laboratoare

dosareDosarele pacientilor cu hepatita ale caror testari sunt facute in alt laborator decat cele 50 anuntate oficial, nu vor fi luate in considerare.

„Imi pare rau sa o spun ca foarte multi pacienti au fost trimisi sa isi faca analize pentru hepatita si au platit din buzunare, eu spunand de la bun inceput ca doresc ca investigatiile pentru hepatita sa fie decontate de cel care detine autorizatia de punere pe piata a medicamentului de tratament. Era o dorinta a mea, nu stiam daca o voi obtine si am obtinut-o. Nu voi lua in considerare dosarele facute in diverse locuri, altele decat cele stabilite in urma acestor contracte”, a declarat Vasile Ciurchea, presedintele CNAS.

Lista celor 50 de laboratoare in care se vor efectua testarile necesare pentru tratamentul fara interferon a fost afisata pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Citeste si Ce trebuie sa stie pacientii cu hepatita C si ciroza hepatica despre tratamentul fara interferon

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

6 de intrebari si raspunsuri

 • Rica spune:

  Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie unde as putea face Dosarul cu tot ce-mi trebuie(analize investigatii Gratuite) pt. tratamentul de Hepatita C. Locuiesc in Falticeni, jud. Suceava. Multumesc pt. raspuns

 • Hristea Muraru spune:

  daca sufar de boala renala gr.4 cu creatina 3,11 , deci afectiune a rinichilor ,diabet zaharat tip1 ,insulinodependent , pot sa parcurg tratamentul fara interferon ,la fibroza gr. 4?

 • Gorun Olimpiu spune:

  Buna ziua.

  Am inteles ca, pentru noul tratament pentru HVC fara interferon 2017, trebuie facuta o investigatie la stomac..organe interne. Mie mi s-a spus ”gastroscopie”. E acelasi lucru cu colon0scopie sau ma insel?

  O zi buna.
  Multumesc.
  Olimpiu Gorun

 • Stancu F spune:

  Buna ziua, am hepatita C, F4, viremie 1446352, genotip 1 subtip 1b, analize facute in 4.10.2016. Benefeficiez de tratamentul cu Inerferon free?
  Analizele viremia, fibroscann si fibromax trebuie repetate?
  Le pot face gratuit?
  Unde trebuie refacute?
  Care sunt pasii de urmat pentru 2017?
  Cu respect, multumesc

 • contantina spune:

  buna ziua vreau sa stiu daca beneficiez si eu de acest tratament fara intarferon …am miastenia gravis si acuma un an jumate am fact depistata cu hepatita cronica C…va multumesc

 • Vida Liliana Manuela spune:

  Multumesc pentru informatii, va doresc o zi buna!

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.