Unitate pentru pacientii cu arsuri grave, inaugurata la Spitalul ‘Bagdasar-Arseni’ din Capitala

La Spitalul Clinic de Urgenta ‘Bagdasar- Arseni’ din Capitala a fost inaugurata o unitate moderna in care pacientii cu arsuri grave vor putea fi tratati la cele mai inalte standarde.

Unitatea este amenajata in Corpul B al Spitalului Clinic de Urgenta ‘Bagdasar-Arseni’ pe o suprafata de 395 de metri patrati si are doua sali de operatie: politrauma si chirurgie estetica, relateaza Agerpres.

De asemenea, unitatea detine o sala de pansamente, una pentru tratamentul arsurilor, spatii de sterilizare, trei rezerve cu cate un pat, dotate cu aparatura de ultima generatie in care pacientii cu arsuri grave vor putea fi tratati la cele mai inalte standarde. Salile de operatie au pereti si tavane din inox.

Suprafetele sunt realizate din panouri tratate antiseptic pe baza de compusi din ioni de argint, eficienti impotriva celor mai periculoase si raspandite tipuri de bacterii.

Totodata, noua unitate este dotata cu monitoare, ventilatoare, ecografe, precum si un Laser Doppler pentru diagnosticarea in profunzime a arsurilor.

Etichete: pacienti arsuri grave, tratament spital arsuri, spitalul bagdasar- arseni

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.