Testari Babes Papanicolau pentru femeile din Bucuresti

Femeile cu domiciliul stabil in Municipiul Bucuresti sau viza de resedinta obtinuta cu cel putin 6 luni inainte, cu varsta de peste 26 de ani, care au indicatie de la medicul specialist ginecolog/oncolog sau medicul de familie, vor putea beneficia de efectuarea unei testari Babes Papanicolau.

S-a dat startul inscrierii in cadrul proiectului „Testare Babes Papanicolau in mediu lichid”, derulat de Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB).

Proiectul este destinat depistarii precoce si prevenirii cancerului de col uterin, prin efectuarea Testului Babes Papanicolau in mediu lichid, procedura de screening pentru cancer sau alte anomalii celulare ale colului uterin prin care acuratetea rezultatului creste exponential.

Potrivit ASSMB, proiectul va avea 10.000 de beneficiare (3.000 pe anul 2023 si 7.000 pe anul 2024) si se va derula pana la data de 31 decembrie 2024. Bugetul multianual este de 1.000.000 lei (TVA inclus).

Criteriile de eligibilitate pentru aplicarea in proiect se regasesc la Articolul 5 din Regulament, care poate fi consultat accesand link-ul https://testarepapanicolau.assmb.ro/, iar inscrierea in proiect se realizeaza prin intermediul platformei online accesibila la acelasi link, meniul ”Inscriere in proiect”.

Toate informatiile privind procedura de implementare se regasesc in Regulamentul proiectului, postat pe site-ul ASSMB, sectiunea Proiecte – Proiect “Testare Babes Papanicolau in mediu lichid”.

Sursa: ASSMB – Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti/FB

Etichete: testare babes papanicolau, test babes papanicolau in mediu lichid, ASSMB

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.