Testare gratuita Babes-Papanicolau, in Capitala, chiar si fara asigurare medicala

Unitate mobila de testare gratuita Babes-Papanicolau la Complexul Pantelimon 301 din Capitala, care va functiona in intervalul 14 – 19 iunie, intre orele 11,00 – 16,00.

Proiectul se adreseaza in mod prioritar femeilor defavorizate, chiar daca nu au asigurare medicala, dar este deschis tuturor celor din sector care au varsta intre 25 si 64 de ani si nu au mai fost testate in ultimii cinci ani prin programe nationale de screening. Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte cu un act de identitate din care reiese CNP-ul.

Potrivit Primariei Sectorului 2, Romania este una dintre tarile Uniunii Europene cu cea mai ridicata rata a mortalitatii prin cancer de col uterin.

Anual sunt diagnosticate peste 4.000 de cazuri. Cancerul de col uterin poate fi controlat si prevenit cu ajutorul testarii periodice, iar programele de screening desfasurate regulat pot reduce incidenta bolii cu 80%.

Etichete: testare babes-papanicolau, test babes-papanicolau gratuit bucuresti, testare fara asigurare medicala

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.