Stomatologii din Sibiu fac apel la populatie pentru a le dona echipamente de protectie

Mai multi medici stomatologi care lucreaza la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu au facut apel la populatie pe retelele de socializare pentru echipamente de protectie.

„UPU Stomatologie: in urmatoarea perioada sunt singurii ce deservesc urgenta stomatologica in Sibiu! Cerem ajutor de la oricine ni-l poate oferi! Daca are cineva masti cu viziere sau ecrane de protectie am fi recunoscatori pentru o sponsorizare a serviciului de stoma-UPU. Masti FFP3 nu avem (am primit cateva FFP2)! Spitalul din pacate nu are. Personalul este dispus chiar sa plateasca din banii personali pentru a achizitiona asa ceva, dar nu gasim! Multumim / Share va rugam!”, este mesajul publicat pe Facebook de unul dintre medicii stomatologi.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu are unitate de primiri urgente stomatologice.

Reamintim ca reprezentantii Colegiului Medicilor Stomatologi recomanda Executivului ‘utilizarea UPU/CPU pentru tratarea urgentelor stomatologice, in cadrul carora se poate asigura asistenta stomatologica din cadrul spitalelor, alaturi de revizuirea pachetului de servicii de medicina dentara care pot fi prestate in cadrul acestora, inclusiv asigurarea cu personal calificat (salariat sau pe baza de contract de servicii), pentru ca medicii stomatologi sa isi poata desfasura activitatea in siguranta si sa poata beneficia de echipament de protectie corespunzator si de masurile de protectie sociala si economica corespunzatoare’,

Etichete: echipamente de protectie medici, masti medici, masti cu viziere, sprijin medici covid-19, urgente stomatologie, stomatologi sibiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.