Starea de alerta s-ar putea prelungi | Ancheta privind mastile pentru persoane defavorizate

La Ministerul Sanatatii s-a inceput o ancheta in cazul achizitionarii mastilor de protectie destinate persoanelor defavorizate. Potrivit ministrului Nelu Tataru, 19 directii de sanatate publica din tara au primit deja peste 46 de milioane de masti pentru aceasta categorie de persoane.

“Avem un contract in care firma interpreteaza intr-un fel niste reguli. Am dispus o ancheta interna in acest moment in minister la Achizitii si la Compartimentul juridic pentru a evalua acest contract. Dincolo de toate acestea suntem in momentul in care 19 DSP-uri din tara au primit pana in acest moment 46.000.665 de masti, urmand ca din notificarea noastra conform contractului urmatoarea perioada de 15 zile sa fie cea in care trebuie adusa toata cantitatea daca nu se reziliaza contractul”, a declarat ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Totodata, el a mai afirmat ca in cazul in care contextul o va impune, se va prelungi starea de alerta.

Etichete: masti de protectie persoane defavorizate, masti sanitare gratuite, stare de alerta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.