Sectiune Preventie/Vaccinare

In aceasta sectiune sunt principalele mesaje pe care medicii de familie, membri ai Societatii Nationale de Medicina Familiei le transmit parintilor. Stim ca unii dintre Dvs au rezerve fata de anumite afirmatii, ca exista mituri sau chiar experiente negative care concura la decizia de a nu vaccina copilul. Medicii de familie prin grupului de vaccinologie al Societatii Nationale de Medicina Familiei va invita sa dezbateti aceste probleme pe acest blog, unde veti primi si raspunsuri. Un medic de familie va raspunde intrebarilor dvs., astfel incat sa luati o decizie informata pentru sanatatea celor dragi.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.