Restrictie de circulatie pe timpul noptii incepand cu ora 22:00

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat Hotararea prin care se propune prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei, incepand cu data de 14 martie.

Potrivit actului normativ, se propune modificarea intervalului orar in care este restrictionata deplasarea in afara locuintei. Astfel, restrictia de circulatie pe timpul noptii ar urma sa intre in vigoare incepand cu ora 22:00.

Totodata, se propune limitarea gradului de ocupare a spatiilor de cazare din cadrul structurilor de primire turistica la cel mult 70% din capacitatea maxima a acestora, pentru spatiile de cazare dispuse in mai multe localitati/zone in care se practica schiul sau alte sporturi de iarna.

De altfel, premierul Florin Citu a fost intrebat daca se are in vedere si alte interdictii in afara de cea privind circulatia pe timpul noptii. Demnitarul a fost ca nu vor fi introduse alte restrictii.

Etichete: restrictie de circulatie, circulatie pe timpul noptii, stare de alerta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.