Reintroducerea restrictiilor privind functionarea teraselor, in functie de evolutia epidemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de Covid-19.

“In functie de evolutie, vor fi si anumite restrictii. Noi nu vrem sa fie restrictii. Noi vrem ca toata lumea sa constientizeze si sa respecte acele norme. Cand am facut acele masuri de relaxare, le-am facut insotite si de un ordon de ministru, comun cu ministrul de resort, care prevedeau si acele norme de functionare si desfasurare. Toata lumea si le-a asumat, inclusiv acei agenti economici care deschid in acel sens afacerile, dar ramane sa le si respecte. In conditiile in care nu vor fi respectate, vor fi si controale mai intetite in urmatoarea perioada” a declarat Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, demnitarul a mai precizat ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din sectorul HoReCa, iar proprietarii teraselor ar trebui sa le respecte.

Etichete: restrictii pandemie coronavirus, masuri de restrictie, epidemie covid-19 romania

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.