Orban: Cine nu poarta masca in mijlocul de transport in comun sau in magazin, poate fi amendat

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca mastile de protectie sanitara trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise precum mijloacele de transport in comun sau magazine, precizand ca persoanele care nu respecta aceasta regula pot fi amendate.

“Mastile trebuie purtate, in mod obligatoriu, in spatii inchise. (…) E obligatorie purtarea mastii in spatii inchise, iar daca cineva nu poarta masca in mijlocul de transport in comun sau in magazin nu poarta masca poate fi amendat’, a declarat premierul Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Potrivit specialistilor din lumea inteaga, purtarea mastii de protectie la scara larga si masura de distantare sociale, pot contribui contribui foarte mult la diminuarea pandemiei Covid-19.

Etichete: masca de protectie, masca chirurgicala, masca obligatorie, amenda lipsa masca de protectie

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.