Gripa a ucis 157 de romani

In ultima informare a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, se precizeaza ca numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 157.

Conform sursei citate, ultimele doua persoane decedate sunt o femeie de 63 de ani din Salaj si un barbat de 81 de ani din Caras-Severin, ambele cu virus gripal de tip A confirmat si nevaccinate antigripal.

In cazul femeii din Salaj existau conditii medicale preexistente, dar, potrivit medicilor, barbatul din Caras- Severin nu avea conditii medicale preexistente cunoscute.

Informatii despre gripa si vaccinarea antigripala, AICI

Etichete: gripa, vaccinarea antigripala, decese gripa

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.