Cum poti intra in posesia cardului de sanatate daca nu l-ai primit deja

Eficientizarea sistemului medical prin Cardul de sanatateAsiguratii care dintr-un motiv sau altul, nu au intrat in posesia cardurilor de sanatate, se pot adresa Caselor Judetene pentru eliberarea acestuia.

Pana la data redactarii acestei informatii, lista Caselor Judene de Asigurari de Sanatate care au anuntat oficial ca distribuie carduri, este urmatoarea:

Bistrita-Nasaud

Casa de Asigurari de Sanatate Bistrita-Nasaud informeaza asiguratii care nu au primit cardul national de sanatate ca se pot prezenta, incepand cu data de 12.01.2015, pentru ridicarea acestuia de la sediul CAS BN, Str. Granicerilor nr. 5, in fiecare zi, de luni pana joi, intre orele 9-14.

Mai multe informatii gasiti aici.

Brasov

Cardurile ramase nedistribuite se elibereaza la sediul CASJ Brasov, cam.1 ghiseul 3, la parter in cadrul urmatorului program de lucru :

Luni – Joi: 13.00 – 16.00

Vineri: 12.00 – 14.00

Cardurile vor fi eliberate posesorului in baza actului de identitate (copie si original) sau unei persoane imputernicite legal in acest sens in baza actului de identitate (copie si original) al titularului precum si actului de identitate (copie si original) a persoanei imputernicite.

Mai multe informatii aici

Galati

Urmare a adresei CNAS nr. P62/07.01.2015, inregistrata la CAS Galati cu nr. PDG/21/08.01.2015, va comunicam faptul ca asiguratilor le sunt eliberate cardurile nationale de sanatate returnate, in baza solicitarii acestora la ghiseul CAS.

Mai multe informatii aici.

Suceava

In conformitate cu adresa CNAS nr. P 8851/24.10.2014, s-au desemnat persoanele nominalizate de CAS Suceava pentru indeplinirea responsabilitatilor legate de distribuirea cardului national de sanatate.

Mai multe informatii aici.

Teleorman

Persoanele care nu au primit cardul national de asigurari de sanatate, vor ridica aceste carduri de la sediul Casei de Asigurari personal sau prin imputernicit legal, dupa urmatorul program: Luni-Joi 8.00-16.00, Vineri 8.00-14.00.

Mai multe informatii aici.

Hunedoara

Cardurile nationale de sanatate, care din diferite motive nu au fost predate titularilor, de catre CN Posta Romana, vor fi returnate la CAS-HD de unde pot fi ridicate de catre titular sau reprezentantul legal al acestuia. [Vizualizati lista asiguratilor (ordonati alfabetic dupa nume) a caror carduri au fost returnate de Posta Romana catre CJAS Hunedoara]

Mai multe informatii despre persoanele nominalizate de conducerea CAS Hunedoara pentru indeplinirea responsabilitatilor legate de distribuirea cardului national de sanatate, pentru eventualele intrebari, clarificari, precizari sau nelamuriri, gasiti aici.

Harghita

Cardurile returnate la CAS vor fi eliberate (pe baza de proces verbal tip borderou)-asiguratilor sau altor persoane (in acest caz pe baza de declaratie), urmare a solicitarii acestora la ghiseul CAS HR. Mai multe informatii gasiti aici.

Gorj

Eliberarea cardului se face la sediul CAS Gorj, strada Prahova nr 5, Targu Jiu , de luni pana joi, in intervalul orar 8:30 – 16:00 si vineri intre 8:30 – 14:00. Mai multe informatii gasiti aici.

Giurgiu

Urmare a adresei CNAS nr. P62/07.01.2015, se demareaza procesul de eliberare a cardurilor nationale de asigurari de sanatate ce au fost returnate de catre Posta Romana la Casa de Asigurari de Sanatate Giurgiu, prin ghiseele institutiei din strada Vlad Tepes, bl. MUV 1, parter, Giurgiu.

Cardurile nationale de asigurari de sanatate vor fi eliberate pe baza de proces verbal tip borderou asiguratilor, urmare a solicitarii acestora la ghiseul CAS . Orice persoana poate face solicitarea de eliberare a cardului atat pentru sine cat si pentru membrii familiei in baza copiei dupa actul de identitate. Mai multe informatii aici.

Tulcea

Mai multe informatii privind eliberarea cardurilor de santate pentru asiguratii din Tulcea, gasiti aici.

Calarasi

Mai multe informatii despre cum pot asiguratii din Calarasi sa intre in posesia cardului de sanatate, gasiti aici.

Covasna

Cardurile returnate la CAS vor fi eliberate (pe baza de proces verbal tip borderou)-asiguratilor sau altor persoane (in acest caz pe baza de declaratie), urmare a solicitarii acestora la ghiseul CAS Covasna incepand cu data de 19.01.2015. mai multe informatii aici.

Salaj

In vederea ridicarii cardului ,titularul va prezenta Cartea de Identitate.Daca persoana care ridica cardul este alta decat titularul va trebui sa detina si actul de identitate al titularului si va semna in acest sens o declaratie. Mai multe informatii aici.

Arges

Persoanele care nu au primit cardul national de sanatate, vor putea ridica documentul de la sediul instutiei noas tre din b.dul I.C Bratianu, nr.62, incepand cu data de 13.01.2015, dupa urmatorul program:

Luni-joi: 8.30-16.00

Vineri: 8.30-14.00

Mai multe informatii aici.

Iasi

Incepand cu data de 15 ianuarie 2015, Casa de Asigurari de Sanatate Iasi va elibera cardurile returnate, care nu au fost dis tribuite prin intermediul serviciilor postale. Pentru a veni in sprijinul persoanelor care nu au intrat in posesia cardului national de sanatate, Casa de Asigurari de Sanatate Iasi a realizat suplimentar posibilitatea de programare online pe site-ul CAS Iasi, pentru a solicita cardul national de sanatate. Asiguratii pot solicita documentul si direct la sediul Casei de Asigurari de Sanatate Iasi.

Mai multe informatii aici.

Bucuresti

In prezent, la CASMB se desfasoara actiunea de sortare a celor 177.089 carduri nationale returnate de catre Posta Romana.

Asiguratii CASMB sunt sfatuiti sa urmareasca anunturile publicate pe pagina www.casmb.ro prin care va fi comunicata modalitatea de intrare in posesie a cardului national.

Persoanele care nu au primit cardul prin serviciile postale si doresc sa isi ridice cardul national de la sediul CASMB (chiar daca se va decide distribuirea acestora prin medicii de familie) vor depune o cerere conform modelului atasat, la care vor atasa o copie dupa actul de identitate, ,urmand a fi contactati pentru a li se comunica data la care sunt programati. Mai multe informatii aici.

 

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

69 de intrebari si raspunsuri

 • Musat Emilia spune:

  Dacă cardul meu de.sanatate
  a sosit la dvs.?

 • Diu spune:

  Cum pot primi cardul de sanatate

 • DUMITRU SANDICA spune:

  nu am primit cardul de sanatate desi imi spune ca este emis.ce trebuie sa fac////

 • Gyorgy Nicolae spune:

  De unde ridic cardul de sanatate duplicat, adeverinta imi expira pe 5 iulie 2021 ?

 • Daniliuc Belcescu Vasile Ioan spune:

  Bună ziua, Doresc și eu card de sanatate nu mi sa dat. Cu pot sa întru în posesia, lui?

 • Ioana Bostan spune:

  Sunt in alt județ, nu am posibilitatea sa ma deplasez pana in București. Exista opțiunea de a fi trimis cardul prin posta/curier? Mulțumesc frumos!

 • Vatafu Marian spune:

  Vreau sa stiu daca cardul de sanatate este emis

 • Craciun florica spune:

  Nu am card de sanatate pot sa complectez online nu pot ajunge acolo vreau sami vina prin posta

 • Vasilescu Mariana spune:

  Nu am primit card de sanatate deloc

 • BURCUTA ADRIAN spune:

  BUNA ZIUA am avut mutație pe Târgu Neamț și m am mutat la actualul domiciliu adica COM TORTOMAN JUD CONSTANȚA si cardul de sanatate a venit pe Târgu Neamț și a fost trimis lsi cardul a fost trimis la Piatra Neamt cum fac ca sa obțin cardul de sanatate

 • Stingaciu Valentin Cristian spune:

  Buna ziua! Ma numesc Cristi sunt din Bucuresti jud.Ilfov Pantelimon, din pacate eu nu am ajuns in posesia cardului de sanatate. Pot face un formular online iar apoi sa vin doar sa ridic cardul sau trebuie sa vin in persoana in locatia respectiva? Multumesc de ajutor.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.