Coronavirus | Trend ascendent in 12 judete din tara

Potrivit Institutul National de Sanatate Publica (INSP), aproape 34% din totalul cazurilor de coronavirus din saptamana 7 – 13 septembrie s-au inregistrat in Bucuresti, Iasi, Prahova, Bihor si Brasov.

Raportul INSP mai arata ca in opt judete si in municipiul Bucuresti se inregistreaza o rata de incidenta cumulata peste 100 de cazuri la 100.000 locuitori.

Totodata, potrivit documentului, se inregistreaza un trend ascendent al infectarilor cu SARS-CoV-2 in 12 judete din tara, respectiv Alba, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Ialomita, Ilfov, Maramures, Neamt, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman.

INSP mai arata unul din 22 de cazuri totale de COVID-19 a fost inregistrat la personal medical. 80,7% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59,8% – la barbati.

Etichete: cazuri covid, epidemie coronavirus romania, insp

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.