Constanta: Se doreste infiintarea unei linii telefonice pentru cazurile de gripa si viroze sezoniere

Consiliul Judetean Constanta a solicitat Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din judet sa infiinteze o linie telefonica speciala pentru bolnavii de gripa sau alte viroze, pentru a putea fi ajutati cu informatiile necesare.

„Presedintele Consiliului Judetean Constanta i-a cerut managerului spitalului, Catalin Grasa, sa infiinteze o linie telefonica pentru a-i ajuta pe locuitorii care suspecteaza ca ar fi contactat virusul gripal sezonier sau alte viroze, sa fie cat mai eficient informati”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

De altfel, conducerii unitatii medicale i s-a cerut sa urgenteze incheierea unui protocol de colaborare intre SCJU, Spitalul de Boli Infectioase Constanta si Serviciul de Ambulanta Judetean, in vederea interventiei cat mai prompte in cazul virozelor si a gripei sezoniere.

Diferentele dintre raceala si gripa, AICI.

Etichete: gripa, viroza, raceala, urgenta gripa, spital judetean constanta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.