Cardul de sanatate – Casa OPSNAJ: In atentia furnizorilor de servicii medicale si a asiguratilor

Eficientizarea sistemului medical prin Cardul de sanatateReferitor la utilizarea Cardului national de asigurari de sanatate si pentru a asigura accesul persoanelor asigurate in sistemul de asigurari sociale de sanatate la servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale, cu adresa nr. P7230/31.03.2015, Casa  Asigurari de Sanatate OPSNAJ, face urmatoarele precizari:

„Reglementarile legale in vigoare privind prezentarea si utilizarea cardului national de asigurari sociale de sanatate , precum si acordarea serviciilor medicale, medicamentelor si dispozitivelor medicale prin utilizarea cardului national de catre furnizori raman nemodificate si dupa data de 1 august 2015. ….”

Acordarea serviciilor medicale, medicamentelor si dispozitivelor medicale se desfasoara in aceleasi conditii ca si in prezent, potrivit contractului incheiat intre parti pana la eventualele modificari ale actelor normative incidente pe acest domeniu.

Asiguratii Casei de Sanatate OPSNAJ pot solicita documentele doveditoare privind calitatea de asigurat, atunci cand sunt necesare pentru a beneficia de servicii medicale, potrivit legii, transmitand o solicitare in acest sens, folosind una din urmatoarele modalitati:

Contact Casa OPSANAJ
•    prin email la urmatoarele adrese:
evidenta@aopsnaj.ro sau la adresa:
sabina@aopsnaj.ro
•    prin fax la numarul: 021.20.24.699
•    prin posta sau firma de curierat la adresa:

Adresa Casa OPSNAJ:

       Strada Popa Savu, nr. 45, cod postal 011434
       Sector 1, Bucuresti

Dupa verificarea calitatii de asigurat, documentele doveditoare a calitatii de asigurat vor fi transmise solicitantilor pe aceeasi cale prin care s-au primit solicitarile.

Din acest motiv, in solicitarea documentului doveditor a calitatii de asigurat este obligatorie precizarea exacta a adresei unde sa fie transmis raspunsul.

Etichete: casa opsnaj, asigurari de sanatate, cardul de sanatate

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

61 de intrebari si raspunsuri

 • Pintilie Ioan spune:

  buna ziua am pierdut cardul de sanatate va rog sa mi comunicati ce pot sa fac pt a intra in posesia unui alt card multumesc

 • GEGIUC LIVIU LAURIAN spune:

  Buna ziua. Am pierdut cardul de sanatate emis de casa opsnaj. Cum trebuie sa procedez si ce acte imi trebuiesc pentru a intra in posesia unui nou card. Va multumesc .

 • Pogan Ioan si Pogan Dorina spune:

  În vederea plecării în excursie în Grecia în luna iunie avem nevoie de Cardul European de Sănătate. Cum procedăm să intrăm în posesia lui?Vă multumesc .

 • Ichim I Gheorghe spune:

  Buna seara. Am o intrebare la dvs CE TRBUIE SA FAC CA SOTIA MEA SA FIE COASIGURAT? Multumesc

 • RATIU VIRGIL spune:

  Buna ziua, Am pierdut cardul de sanatate emis de casa opsnaj. Cum trebuie sa procedez si ce acte imi trebuiesc ptr. a intra in posesia unui nou card/adeverinta. Va multumesc .

 • IORGULESCU MIHAELA spune:

  Sunt contabila la un liceu . Am o salariata care s-a mutat la un medic de familie care are contract cu Casa
  OPSAJ . Ce modificari trebuie sa fac in Edusal si in ce cont se duc contributiile ?

 • Romanu petru spune:

  Buna,,sânt asigurat dar nu am card emis ,dacă se poate elibera ! Cu stima!

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!