Atentionare de canicula si disconfort termic

CANICULA-BUCURESTI-2016Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de canicula, disconfort termic si instabilitate atmosferica accentuatam 17 iunie, ora 12:00– 18 iunie, ora 23:00.

 Potrivit ANM, vineri, 17 iunie, vremea va fi calduroasa in toate regiunile, iar local va fi caniculara in zonele de vest, centru si sudul tarii.

In ziua de sambata, 18 iunie, vremea canicula va persista in Muntenia si in vestul si sudul Olteniei.

Se vor inregistra temperaturi maxime in jurul a 35 de grade, izolat chiar 37-38 de grade.

De asemenea, in aceasta perioada disconfortul termic va fi accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge frecvent si local va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Medicii au o mai multe recomandari importante pentru populatie, AICI.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.