Alte opt cazuri de coronavirus in Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a postat marti dupa-amiaza pe pagina sa de Facebook, ca in Bucuresti s-au inregistrat inca trei cazuri de infectie cu coronavirus Covid-19. Ulterior, Grupul de Comunicare Strategica a confirmat aceste trei cazuri, plus altele, tot in Capitala.

„Inca 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus in Bucuresti! Fiul, nora si nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseara bolnav de COVID 19. Multa sanatate! Putere medicilor si asistentelor de la Spitalul Victor Babes. Ancheta epidemiologica a DSP, pentru persoanele cu care au intrat in contact, continua.”, a anuntat Gabriela Firea.

Barbatul de 60 de ani ar fi un angajat al serviciului ADP sector 4, care inainte de a fi depistat pozitiv cu coronavirus, ar fi intrat in contact cu nu mai putin de 120 de persoane, potrivit anchetei epidemiologice.

In afara de contactii barbatului de 60 de ani, unul dintre celelalte noi cazuri este un contact al primului barbat infectat din Bucuresti, iar altii sunt cetateni care au calătorit in Israel, Germania si Marea Britanie.

Etichete: coronavirus, covid-19, coronavirus bucuresti, teste pozitive coronavirus, masuri coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.