Loteria vaccinarii | Cum se face inscrierea?

Toate persoanele vaccinate cu schema completa si care detin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza Codului Numeric Personal (CNP) pot participa la Loteria Vaccinarii, incepand cu data de 30 septembrie 2021 ora 12:00, anunta Ministerul Sanatatii.

Inscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinarii se realizeaza pe portalul https://certificat-covid.gov.ro. Dupa generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au optiunea de a se inscrie la loterie prin parcurgerea a trei pasi simpli:

Pasul 1: Confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu Regulamentul Loteriei.
Pasul 2: Confirmati acordul de publicare a datelor personale pe site-urile institutiilor organizatoare.
Pasul 3: Va inscrieti la Loteria Vaccinarii.

Dupa parcurgerea celor trei pasi, veti primi un e-mail de confirmare a inscrierii, in care se va regasi si numarul unic de participare.

Serviciul de Telecomunicatii Speciale va publica in fiecare zi de vineri, ora 12:00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul numar alocat, in vederea organizarii extragerilor de catre Loteria Romana.

Detalii suplimentare

Se considera schema completa, efectuarea a doua doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna si Astra Zeneca sau o singura doza pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Daca aveti deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completa (1/1, 2/2), inscrierea la Loteria Vaccinarii se face din interfata de vizualizare a certificatului (Sectiunea „Lista certificate”).

Inscrierea se poate realiza individual de catre persoana vaccinata sau de orice alta persoana care are dreptul sa genereze certificatul in numele persoanei vaccinate.

Etichete: loteria vaccinarii, certificate covid, inscriere la loteria vaccinarii

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.