Bonuri de masa de 100 de lei pentru persoanele care se vaccineaza impotriva Covid-19

Guvernantii s-au pus de acord cu masuri acordarii unor bonuri de masa fiecarei persoane care doreste sa se vaccineze impotriva Covid-19. Valoarea unui bon valoric este de 100 de lei.

“In ceea ce priveste masurile de stimulare, am agreat o masura care a fost propusa si anume bonuri de masa pentru cei care se vaccineaza de acum incolo si urmeaza sa vedem posibilitatile tehnice pentru a organiza loterii pentru persoanele vaccinate. Propunerea este de aproximativ 100 de lei pentru un bon de masa, pentru vaccinare completa – a doua doza de Pfizer sau prima doza de Johnson”, a declarat ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, citata de Agerpres.

Pana acum, si alte voci din aparatul legislativ au afirmat ca masurile de stimulare a vaccinarii sunt mult mai bune si mai eficiente decat restrictiile.

Anca Dragu, presedintele Senatului, de exemplu, este de parere ca atunci cand incerci sa impui o masura, reactia este una de retinere, motiv pentru care ar trebui sa se faca un apel permanent la responsabilizarea tuturor.

Etichete: bonuri de masa, bonuri de masa vaccinare, stimulente vaccinare anti-covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.