Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani sa foloseasca toate facilitatile pentru vaccinare

Presedintele Klaus Iohannis spune ca vaccinarea este cea mai sigura cale de a stopa raspandirea virusului si a indemnat cetatenii sa foloseasca toate facilitatile – platforma de vaccinare, centrele mobile sau cele care vor fi organizate de companii – pentru a se vaccina.

„In acest moment, trebuie sa gestionam cat mai bine epidemia. Insa, dincolo de masurile de protectie, dincolo de restrictiile inevitabile pentru a reduce aglomerarile si mobilitatea, si care dau deja rezultate, cea mai sigura cale de a stopa raspandirea acestui virus este vaccinarea. Avem deja modelul de succes al tarilor care au reusit sa atinga un nivel suficient de imunizare a populatiei si au inceput sa relaxeze din ce in ce mai mult masurile. Suntem si noi tot mai aproape de acel moment in care vom putea sa revenim la normalitate, sa organizam concerte, spectacole, sa redeschidem industria ospitalitatii, iar romanii sa aiba o vara linistita, sa poata merge in siguranta in concediu in tara sau in strainatate. Singura conditie este continuarea vaccinarii la cote ridicate”, a afirmat Iohannis intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, citat si de Agerpres.

De altfel, seful statului i-a indemnat pe romani sa foloseasca toate facilitatile pentru vaccinare.

„Asta va indemn, dragi romani: folositi toate facilitatile, fie prin platforma de vaccinare, fie prin centrele mobile ori cele care vor fi organizate de companii, vaccinati-va! Haideti sa facem tot ce tine de fiecare dintre noi pentru a avea o vara cu cat mai putine restrictii, in care sa putem, in sfarsit, sa relaxam masurile de pana acum!”, a mai adaugat Klaus Iohannis.

Etichete: vaccinare anti-covid, modalitati programare vaccinare, facilitati vaccinare, klaus iohannis

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.