7 sibieni din 10 testati, depistati pozitiv cu Covid-19 | Rata de infectare de peste 6 in Cluj si Timisoara

Peste 70% din sibienii testati in ultimele 24 de ore au fost depistati pozitiv Covid-19. Acest judet are rata de infectare cea mai mare din Romania, de peste 7 la mia de locuitori.

Potrivit datelor oferite de Prefectura Sibiu, in ultimele 24 de ore, aicit au fost confirmate pozitiv un numar total de 362 de persoane din 504 teste efectuate.

Mai exact, la Sibiu s-a inregistrat o rata de infectare cu SARS-CoV-2 de peste 7, 19 la mia de locuitori, in timp ce judetele Cluj, Salaj si Timis au o incidenta de peste 6 la mia de locuitori. Capitala are, miercuri, o incidenta de 5,04 la mia de locuitori, potrivit raportarii Grupului de Comunicare Strategica.

Etichete: rata infectare covid, teste covid sibiu, cazuri covid timisoara, cazuri covid bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.