165 de decese din cauza gripei

Potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutul National de Sanatate Publica, marti, 5 martie, numarul pacientilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 165.

Conform sursei citate, ultimele doua persoane care au murit de gripa sunt: o femeie in varsta de 80 de ani, din judetul Cluj cu virus gripal tip A, iar a doua victim este o alta femeie, in varsta de 82 de ani, din Bucuresti, de asemenea confirmata cu virus gripal de tip A. Ambele victime aveau conditii medicale preexistente.

Informatii despre gripa si vaccinarea antigripala, AICI.

Etichete: gripa, epidemie de gripa, vaccinare antigripala

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.