Ziua Nationala a Ambulantei din Romania – 113 ani de existenta

Peste 600 de reprezentanti ai tuturor serviciilor de Ambulanta din tara vor participa, duminica, la Oradea, la festivitatile organizate cu ocazia ‘Zilei Nationale a Ambulantei din Romania’, in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, si a secretarului de stat, Raed Arafat.

Programul va cuprinde prezentarea activitatii Ambulantei pe anul 2018, a flotei nationale de ambulante, aprecieri ale personalului, cu inmanarea unor diplome si plachete etc. Un avion va survola orasul, fluturand un banner pe care va scrie ‘La multi ani, Ambulanta romana!’, relateaza Agerpres.

Aniversata pentru prima data in anul 2015, cand a fost legiferata, Ziua Nationala a Ambulantei din Romania a fost sarbatorita, trei ani consecutiv, in Capitala, apoi la Alba Iulia in anul Centenarului.

Serviciul de Ambulanta din Romania exista de 113 ani in tara.

Etichete: ambulanta, 112, ziua ambulantei

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.