Workshopuri si testari gratuite pentru bolnavii de osteoporoza

5 masuri esentiale pentru a preveni cancerul de plamaniZiua Mondiala a Osteoporozei este marcata in acest an printr-o serie de activitati de informare a bolnavilor de osteoporoza despre riscurile acestei afectiuni, dar si despre un stil de viata sanatos. Evenimentele se vor desfasura in perioada 17 – 19 octombrie 2014 si vor avea loc in Bucuresti. Actiunile de Ziua Mondiala a Osteoporozei sunt organizate de Houston NPA, in parteneriat cu Societatea Romana de Osteoporoza si Boli Musculoscheletice (SROBMS) si Asociatia pentru Prevenirea Osteoporozei din Romania (ASPOR).

Workshop adresat bolnavilor de osteoporoza, 18 octombrie 2014

Bolnavii de osteoporoza sunt asteptati pe 18 octombrie 2014 la un workshop in care vor primi informatii practice despre stilul de viata corect al unui pacient cu aceasta boala.

Persoanele prezente vor invata exercitii fizice adaptate pacientilor cu osteoporoza.

De asemenea, participantii se vor putea testa gratuit pentru depistarea osteoporozei si vor putea face evaluari FRAX pentru calcularea riscului de fractura osteoporotica.

Participarea la workshop este gratuita, fiind nevoie insa de inscrierea in prealabil.

Miscarea impotriva osteoporozei, 19 octombrie 2014

Duminica, 19 octombrie, bucurestenii pot participa la actiunea “Miscarea impotriva osteoporozei”.

Evenimentul va cuprinde exercitii fizice pentru prevenirea si terapia osteoporozei, testari gratuite pentru depistarea osteoporozei, evaluari FRAX dar si momente artistice.

Pentru mai multe informatii, consultati persoanele de contact Simona Oprea, simona.oprea@houston.ro,  0733.076.381;  Corina Stancu, corina.stancu@houston.ro, 021-317.09.43, 0723.856.179, sau pagina oficiala a evenimentului.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.