Workshopuri si studii clinice in dermatologie – 8 – 10 mai 2014

Complicatii in cazul bolnavilor de varicelaIn perioada 8 – 10 mai 2014 vor avea loc o serie de workshopuri si prezentari de studii clinice axate pe subiecte din dermatologie. Activitatile vor avea loc in cadrul Conferintei de Dermatologie “Gh. Nastase” in Iasi. Evenimentul este sustinut de Societatea Romana de Dermatologie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” Iasi, Uniunea Dermatologilor Ieseni, Spitalul Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iasi.

Prezentari interactive si specialisti in dermatologie prezenti la eveniment

La Conferinta de Dermatologie de la Iasi vor lua parte specialisti importanti in dermatovenerologie, dermatocosmetologie, dermatopatologie, dermatooncologie.

Alaturi de prezentarile specialistilor cunoscuti in domeniu, vor avea loc o serie de activitati interactive precum workshopuri aplicate, studii clinice, prezentari interactive, traninguri. 

Comitetul stiintific de organizare a evenimentului

Intre specialistii care fac parte din comitetul de organizare a Conferintei de Dermatologie se numara Conf.dr. Laura Gheuca Solovastru – Presedintele Conferintei, Prof.dr. Anca Aghinitei-Zbranca, Conf.dr. Tatiana Taranu, Sef Lucrari dr. Alexandru Niculescu, Asist. univ. dr. Paula Toader.

Participare la conferinta

Pentru mai multe detalii despre conferinta si despre inscriere, click aici.

Pentru informatii suplimentare puteti utiliza datele de contact: Alina Duca, Tel./ Fax 0232.240.628 / e-mail alina.duca@oamenisicompanii.ro.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.