Vouchere de echipamente pentru persoanele cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere in valoare de pana la 23.000 de lei pentru achizitia de echipamente moderne, incepand cu aceasta saptamana, potrivit anuntului facut de prim-ministrul Viorica Dancila.

„Incepand cu aceasta saptamana, persoanele cu dizabilitati vor primi vouchere pentru achizitia de echipamente moderne, precum cititor pentru nevazatori, fotoliu rulant activ, proteza audio, elevator, produse asistive pentru desen si scriere, un voucher este deja tiparit, deci acestea pot fi primite cat mai curand. Este una din modalitatile de sprijin pentru gasirea unui loc de munca, pentru ca persoanele cu dizabilitati au potential care trebuie pus in valoare”, a declarat Viorica Dancila, conform Agerpres.

Demnitarul a mai adaugat ca, pe langa aceste vouchere, cei care ofera locuri de munca persoanelor cu dizabilitati vor primi o subventie lunara in valoare de 2.250 de lei, timp de 12 luni pentru fiecare angajat.

Etichete: persoane cu dizabilitati, dispozitive medicale

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.