Voiculescu: Prin respectarea regulilor putem sa castigam timp, iar de scapat o sa scapam prin vaccinare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca pandemia poate fi oprita prin vaccinare in sase – noua luni si ca, pentru a castiga timp, este nevoie ca regulile sanitare impuse sa fie respectate.

“Prin respectarea regulilor, putem sa castigam timp si sa salvam viata celor mai vulnerabili, iar de scapat din asta o sa scapam prin vaccinare. Este prima data cand avem o sansa reala, o speranta ca, intr-un timp definit, cat de cat definit, putem sa vorbim despre sase luni, despre noua luni, am putea sa scapam de aceasta pandemie. Ganditi-va cum vedeati lucrurile in martie anul trecut! Ganditi-va daca nu cumva in martie anul trecut, sigur, cand toti credeam ca o sa fie de scurta durata, dar daca v-ar fi spus cineva ca in iarna urmatoare o sa fie mai rau… Ganditi-va cum ati fi primit atunci vestea ca exista un vaccin si ca exista o scapare! Nu cumva ati fi zis: hai sa vina mai repede si hai sa facem lucrurile cat mai repede?”, a declarat ministrul Sanatatii la Antena 3, citat si de Agerpres.

Intrebat despre posibilitatea deschiderii scolilor pe 8 februarie, Voiculescu a spus ca isi doreste acest lucru, insa, in prezent, nu poate da un raspuns.

Etichete: vaccinare anti-covid, pandemie coronavirus, vlad voiculescu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.