Vizite suspendate din cauza gripei, la Spitalul Judetean Buzau

Vizitele in sectiile Pediatrie, Neonatologie, ATI si Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau au fost suspendate, conform unei decizii a institutiei.

Potrivit reprezentantilor spitalului, din cauza numarului mare de prezentari in week-end la Sectia Pediatrie a UPU s-a luat decizia unei dezinfectii generale, aero-micro-flora si de suprafete, relateaza Agerpres.

De asemenea, personalul medical si pacientii suspecti de gripa vor trebui sa poarte echipament de protectie, respectiv masca.

In perioada 18-20 ianuarie, un numar de 11 copii cu varste intre 1 si 12 ani au fost diagnosticati cu gripa de tip A si B, in urma testului rapid, acestia prezentandu-se la sectia Pediatrie a Unitatii de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta.

Etichete: gripa spital buzau, restrictii gripa, vizite spital judetean buzau, imbolnaviri de gripa

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.