Variatiile de temperatura ne afecteaza sanatatea


Variatiile de temperatura inregistrate intr-un interval scurt de timp, de cateva zile sau chiar de pe o zi pe alta, ne afecteaza intreg organismul, atat fizic cat si psihic.

Medicii spun ca organismul uman a inceput sa isi piarda capacitatea de adaptare la fluctuatiile de temperatura. Atunci cand corpul este slabit, efectele asupra sanatatii pot fi destul de grave, realateaza Digi24.

„Persoanele cu sistemul imunitar scazut pot fi vulnerabile in aceasta perioada la variatiile de temperatura, aparand infectii mult mai usor decat la persoanele sanatoase si trebuie sa avem grija cum ne imbracam, sa ne hidratam corespunzator”, afirma Valentin Boldea, medic de familie, citat de sursa mentionata.

Cei mai afectati de aceste diferente mari de temperatura de la o zi la alta sunt copiii si batranii cu afectiuni cronice.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!