Vaccinare de neuitat, la Castelul Bran | Imunizare fara programare

Imbina relaxarea cu responsabilitatea si grija fata de tine si de cei dragi!

Castelul Bran va gazdui un maraton special de vaccinare, timp de o luna, in perioada weekend-urilor, in cladirile Vamii Medievale din incinta Domeniului Bran.

Vaccinarea se va face cu echipa medicala mobila, iar intervalul de functionare este vineri – duminica, dupa cum urmeaza: vineri, intre orele 14:00 – 20:00, sambata, de la 10:00 la 20:00 si duminica, in intervalul orar 10:00 – 18:00.

Potrivit platformei Ro Vaccinare, demersul este organizat in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Brasov, Centrul Rezidential Pentru Varstnici Maria si Prefectura Judetului Brasov, iar beneficiarii vor primi o “diploma de vaccinat la Castelul Bran” si acces gratuit la Expozitia cu Instrumente Medievale de Tortura, in cazul in care vor include si vizita la Castel.

Accesul in centrul de vaccinare nu este conditionat de vizitarea Castelului Bran.

Etichete: vaccinare anti-covid, vaccinare fara programare, castelul bran

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.